Navisec Health on nyt Nordhealth Connect!

 

Navisec Health -asiakasportaalia kehitetään vahvasti kuluvan vuoden aikana. Parhaillaan teemme käyttöliittymäuudistusta, joka modernisoi asiakasportaalin visuaalista ilmettä sekä selkeyttää palvelun rakennetta ja käyttäjän asiointia palvelussa. Osana uudistusta päivitämme myös asiakasportaalin brändiä sekä otamme sille käyttöön uuden nimen. Navisec Health -palvelun uusi nimi on Nordhealth Connect.

Uuden nimen myötä asiakasportaali tulee olemaan selkeämmin osa Nordhealthin brändiä. Valitsimme nimen Nordhealth Connect, koska se kuvaa hyvin palvelun monipuolisuutta. Nordhealth Connect -asiakasportaali tarjoaa asiantuntijoille laajasti erilaisia mahdollisuuksia olla yhteydessä omaan asiakkaaseen. Asiakasportaalia voidaan hyödyntää ennen käyntiä, sen aikana sekä sen jälkeen tai käynti voidaan toteuttaa kokonaan etänä Nordhealth Connectin avulla. Tulevaisuudessa palvelu tulee mahdollistamaan kaikki asiakkaan tarvitsemat palvelut, kuten nettiajanvarauksen, viestinnän, lomakkeet ja etäkuntoutuksen.

Nordhealth on ohjelmistoalalla toimiva konserni, jonka päätoimialat ovat terapia-alan ammattilaisten ja eläinlääkäreiden potilastietojärjestelmät. Suomessa Nordhealthin tuotteisiin kuuluvat mm. Diarium-potilastietojärjestelmä ja Nordhealth Connect. Konsernin missio on määritellä digitaalinen terveydenhuolto uudelleen. Kehitämme ohjelmistotuotteita jotka helpottavat terapia-alan ammattilaisten työskentelyä, säästävät heidän aikaansa ja auttavat yrityksen kehittämisessä. Näin he pystyvät keskittymään asiakastyöhön ja tarjoamaan asiakkaille parasta mahdollista hoitoa.

Nordhealth konsernissa työskentelee yli 400 eri alojen ammattilaista ja sen ohjelmistotuotteita käyttävät kymmenet tuhannet ihmiset ympäri maailmaa. Meiltä löytyy laajasti osaamista ohjelmistosuunnitteluun ja -kehitykseen. Olemme toimineet terapia-alan ammattilaisten kanssa jo yli 10 vuoden ajan. Haluamme ymmärtää heidän tarpeitaan ja olla mukana kehittämässä toimialaa myös tulevaisuudessa.

About the author