Näyttökuva

Navisec Healthista julkaistiin PRO-versio

Navisec Healthin PRO-versio helpottaa asiantuntijan arkea entisestään. PRO on kokonaisvaltainen palvelu terapian toteuttamisen tueksi ja seuraamiseen. Se yhdistää tärkeimmät Navisec Healthin ominaisuudet viestinnässä ja lomakkeissa suunnittelutyökaluihin ja harjoitekuvastoon. Terapiaprosessi sujuvoituu huomattavasti, ja terapeutin työkuorma pienenee. Samalla myös asiakkaan hoitokokemus paranee.

Terapiajakson voi nyt suunnitella valmiiksi kalenteriin. Asiakas sitoutuu terapiaan paremmin, kun hän saa kalenteriin lisätyistä tapahtumista muistutuksia.

Automatisointia suunnittelutyökalun avulla

Uuden PRO-version suunnittelutyökalu mahdollistaa toimintojen automatisoinnin. Terapia-alan ammattilainen voi lisätä esimerkiksi lomakkeita, kursseja tai
harjoitteita asiakkaalle kalenteriin. Asiakas näkee ne sieltä samana päivänä, kun ne on määritetty tehtäväksi. Asiakkaalle lähtee kalenterimerkinnöistä muistutusviesti sähköpostiin samana päivänä.

Asiakkaan näkymässä on aikajana, josta terapian etenemistä voi seurata. Asiakas tietää, missä vaiheessa ollaan menossa ja mitä on tulossa.

Harjoitteessa on painike ”Kuittaa”. Kun harjoite on tehty, asiakas voi kuitata sen, ja kuittauksesta välittyy tieto asiantuntijalle. Kuittaukseen voi laittaa kommenttia, miten harjoite on toteutunut. Jos toteuttamisessa on ollut ongelmia, asiakas voi laittaa niistä tietoa asiantuntijalle. Tämä voi tehdä muutoksia suunnitelmiin reaaliajassa.

Ammattilainen voi myös lisätä kalenteriin automaattisia kannustusviestejä, jotka motivoivat asiakasta jatkamaan harjoituksia, tai ohjaavat varamaan aikaa vastaanotolle, jos se on tarpeen. Nämäkin viestit kertovat asiakkaalle hoitojakson etenemisestä.

Yrityksen näköinen harjoitekirjasto

Harjoitteiden lisääminen palveluun sujuu joustavasti kolmella eri tavalla. Asiantuntija voi ottaa asiakkaasta kuvia tai videoita, joista tekee suoraan harjoitteita asiakkaalle lähtevään viestiketjuun.

Yritys voi myös luoda oman harjoitekirjaston käyttöönsä. Kuvat tägätään yrityksen määrittämillä avainsanoilla. Liikkeet löytyvät helposti silloin, kun niitä tarvitsee.

Kolmas tapa harjoitteiden lisäämiseksi on valmis kuvapankki fysioterapiassa käytettävistä kuvista. Sen voi halutessaan ottaa käyttöön.

Harjoitteet lähetetään asiakkaalle joko viestinä, tai merkitään suunnittelutyökalun avulla tehtäväksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etäterapiaa suojatulla yhteydellä

Navisec Health PRO:lla voi kommunikoida asiakkainen kanssa myös reaaliaikaisesti. Viivi-videoneuvotteluyhteys on turvallinen, suojattu yhteys, joka sopii esimerkiksi etäterapian toteuttamiseen.

 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan etäesittelyyn!

About the author

Saara Liespuu on tiedottaja ja toimittaja. Navisec Healthin nettisivuilla hän esittelee alan toimijoita.