Verkkokurssi osa 2: Etäkuntoutuksen mahdollisuudet

Asiakaslähtöistä ja vaikuttavaa terapiaa – etänä vai vastaanotolla -verkkokurssi


Verkkokurssin toinen osa “Etäkuntoutuksen mahdollisuudet” on nyt julkaistu. Navisec Health jakaa keväällä kahdeksanosaisen verkkokurssin, jossa käsitellään muun muassa kipupotilaan terapiaa ja siihen liittyvää arviointia eri näkökulmista sekä digitaalisen terapian mahdollisuuksia ja haasteita. Verkkokurssin asiantuntijana toimii koko kevään ajan terveystieteiden tohtori Sami Tarnanen.

Toisessa osassa keskustellaan fysioterapeuttisen tutkimisen tekemistä etäyhteydellä. Haastattelun pohjana toimii Petra Peltoniemen ja Aleksi Sarkkisen ylemmän ammattikorkeakoulun opinnäytetyö aiheesta ”Etätutkiminen fysioterapeutin työkaluksi: Pirkanmaan Erikoiskuntoutuksen kuntoutujien kokemuksia etätutkimisesta”.

Kliiniseen tutkimiseen liittyvät asiat kuuluvat varmasti etäkuntoutuksen kannalta haastavimpaan terapian osa-alueeseen. Peltoniemen ja Sarkkisen työ osoittaa kuitenkin, että myös kuntoutujan tutkiminen on soveltavin osin mahdollista toteuttaa etäyhteyden kautta. Ja mikä tärkeintä, opinnäytetyön tulokset osoittavat vahvasti, että asiakkaat ovat tyytyväisiä tutkimisen toteuttamiseen etänä. Klikkaa verkkokurssiin, niin pääset kuulemaan lisää aiheesta.

Verkkokurssi

Asiakaslähtöistä ja vaikuttavaa terapiaa

About the author