Verkkokurssi osa 1: Mittaamisen merkitys

Asiakaslähtöistä ja vaikuttavaa terapiaa – etänä vai vastaanotolla -verkkokurssi


Verkkokurssin ensimmäinen osio “Mittaamisen merkitys” on nyt julkaistu. Navisec Health jakaa keväällä kahdeksanosaisen verkkokurssin, jossa käsitellään muun muassa kipupotilaan terapiaa ja siihen liittyvää arviointia eri näkökulmista sekä digitaalisen terapian mahdollisuuksia ja uhkia. Verkkokurssin asiantuntijana toimii koko kevään ajan terveystieteiden tohtori Sami Tarnanen.

“Mittaaminen on olennainen osa terapiaa, mutta on tiedettävä, miten mittaamista voidaan hyödyntää. Lisäksi mittaaminen itsessään ei saa nousta pääosaan. Mittaaminen on väline, joka auttaa terapeuttia ymmärtämään asiakastaan ja hänen tilannettaan paremmin. Ymmärryksen parantuessa myös terapian suunnitteleminen helpottuu ja terapialla on mahdollisuus päästä parempaan lopputulokseen. Kun tiedonkeruuta suoritetaan systemaattisesti, auttaa hiljalleen kertyvä vaikuttavuustieto myös terapiatoiminnan suunnittelussa ja järjestämisessä. Ja näiden osa-alueiden tehostuminen sitten pidemmällä aikajaksolla arvioituna parantaa terapiatyön ja terapiayritysten toiminnan tasoa, joten hyödyt tulevat silloinkin asiakkaan eduksi”  Tarnanen kommentoi mittaamisen hyödyntämistä terapiassa.

Verkkokurssi

Asiakaslähtöistä ja vaikuttavaa terapiaa

Voit lisätä itsesi sähköpostilistalle  tai seuraa meitä Facebookissa niin saat tiedon verkkokurssin uusista julkaisuista.

About the author